Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 07-01-2013 - Hartelijk dank voor de superleuke jurkjes, de maat is prima...  lees meer
  • 30-05-2012 - Vorige week hebben we het prachtige jurkje ontvangen en het...  lees meer
  • 08-05-2012 - wij zijn ook super geslaagd met leuke jurkjes op koninngendag....  lees meer
Plaats een bericht
  • zoet en zot

Algemene voorwaarden

Voorwaarden Zoet & Zot

Zoet & Zot hanteert de volgende voorwaarden:

Levering:

Zoet & Zot streeft naar een goede en snelle levering van de bestelde artikelen. De levertijd bedraagt over het algemeen na ontvangst van de betaling twee weken.Mocht er vertraging optreden vanwege drukte, zal de klant via e-mail op de hoogte worden gebracht.


Betalingen:

Binnen 2 dagen na plaatsing van je bestelling ontvang je per e-mail een factuur van Zoet & Zot. Een bestelling wordt uitsluitend verzonden na ontvangst van de betaling welke binnen 5 werkdagen na de factuurdatum moet worden voldaan. Indien dit niet het geval is vervalt de bestelling.


Verzending:

Een bestelling wordt uitsluitend verzonden na ontvangst van de betaling. Alle pakketjes worden verstuurd via TNT Post. Bestellingen worden als pakketpost ( 6.75 euro ) verstuurd, zodat ze altijd te traceren zijn en per brievenbuspost mits de bestelling ook daadwerkelijk door de brievenbus past. (echter de bestelling is niet meer te traceren ,dit is voor eigen risico van de klant)


Aansprakelijkheid:

Zoet & Zot is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens transport. De producten worden zodanig verpakt dat beschadiging tijdens transport nagenoeg uitgesloten is.


Ruilen :

Als je niet tevreden bent over een ontvangen artikel kun je het binnen 3 werkdagen na ontvangst terugsturen. Het artikel kan (mits uiteraard in de oorspronkelijke en dus goede staat, ongedragen en ongewassen ) worden omgeruild voor een ander artikel. Retourneren dient vooraf aangekondigd te worden. Te retourneren artikelen dienen goed verpakt te worden verstuurd. Verzending is voor rekening en risico van de koper. Pas na correcte ontvangst van het artikel kan Zoet & Zot het alternatieve artikel versturen. Afhankelijk van het orderbedrag ontvang je in het laatste geval tevens een factuur voor de extra verzendkosten.

Artikelen kunnen niet geruild worden, als het artikelen betreft die speciaal op de wensen van de klant zijn aangepast qua maat of vormgeving.


Wijzigingsrecht:

Zoet en Zot behoudt zich het recht om tussentijds de algemene voorwaarden en de inhoud van de website aan te passen.


Wasvoorschrift:

Alle producten van Zoet & Zot worden van mooie degelijke stoffen gemaakt en kunnen daardoor best tegen een stootje en in de wasmachine. Bij machinewas de eerste keer op koud wassen (dit voorkomt krimpen), daarna op 30 graden celcius.


(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)